Tips voor uw vakantiereizen

De vakantie is gearriveerd en je wilt thuiskomen of op vakantie gaan met zo min mogelijk stress. We horen je. Hier zijn enkele tips om u te helpen gemakkelijk te parkeren, door de menigte te manoeuvreren als een winnaar en verfrist en klaar om te vieren aan te komen.

Vakantieparkeerplaats 101

  • Geef jezelf twee keer de tijd die je normaal zou hebben om naar het vliegveld te gaan. De vakantie is notoir de drukste tijd om het hele jaar door te reizen. Vermijd de stress dat u mogelijk uw vlucht mist terwijl u in het verkeer zit. Het uitchecken van het verkeersrapport zou ook geen kwaad kunnen.
  • Plan uw parkeerplaats van tevoren. De kans is groot dat de tarieven bij bepaalde garages worden opgeblazen. In plaats van te accepteren wat u eerst ziet, moet u wat onderzoek doen om de beste tarieven voor u te vinden. Beter nog, reserveer uw parkeerplaats online van tevoren om het gedoe te voorkomen zodra u op de luchthaven aankomt.

BONUS: Wanneer u van tevoren reserveert, hebben online reserveringsbedrijven voorzieningen voor garages en parkeerplaatsen duidelijk vermeld, zodat u precies kunt krijgen wat u wilt.

  • Sommige luchthavens bieden luchthavenhotel- en parkeerpakketten, wat misschien perfect is voor de vroege vogelreiziger. Zo kunt u parkeren en overnachten bij luchthaven Brussel of bij een hotel die in de buurt ligt. Natuurlijk heeft u ook de optie om gewoon te parkeren bij de luchthaven van Brussel.

 

Sneller door beveiliging gaan

  • Thuis uw instapkaart afdrukken. Zelfs als je een tas of twee incheckt (tas vol cadeautjes, iemand?), Zijn de regels om een tas te controleren wanneer je al een instapkaart hebt aanzienlijk korter.
  • Als u door een grotere luchthaven reist, gaat u naar de veiligheidscontroles aan de verste uiteinden van het zak- en controlegebied, waar de lijnen korter zijn.

Comments are Closed