Een cursus over crypto -financiële wetgeving, regelgeving en governance

Of je nu een student, een beoefenaar of een geleerde bent, je zult deze cursus over crypto -financiële wetgeving, regelgeving en governance een geweldige bron vinden. Het biedt een uitgebreid overzicht van dit opkomende veld, met betrekking tot de economie en markten voor cryptocurrencies, crypto -derivaten en handelsmarkten voor crypto -tokens.

De markt voor cryptocurrencies verviervoudigd in 2021. De daling van de waarde van deze activa kan echter een aanzienlijke impact hebben op het bredere financiële systeem.

De markt is een complex ecosysteem de werking van een crypto wallet, bestaande uit een breed scala van niet -gereguleerde dienstverleners. Dit wijst op zijn beurt op een onderliggende marktdynamiek die niet goed is.

Bovendien zijn veel van deze projecten niet te goeder trouw gebouwd. Hun gebrek aan transparantie en toezicht van derden kan hen doelen maken voor fraude.

Verschillende landen hebben het gebruik van cryptoassets verboden, waaronder China, Indonesië en Marokko. Bovendien heeft Nigeria de bankhandelingen verboden met deze activa.

De opkomende markt voor digitale valuta verandert de manier waarop we lenen en beleggen. Het creëert een geheel nieuw financieel ecosysteem. Uiteindelijk kan dit een revolutie teweegbrengen in de wereldeconomie. Bovendien hervormt het ook de manier waarop we denken over handel en financiën.

Ondanks hun potentieel zijn de financiële stabiliteitsrisico’s van crypto-assets echter nog steeds grotendeels onbekend. Dit vormt een aanzienlijk risico voor beleggers. In tegenstelling tot conventionele investeringen, die legaal worden gereguleerd, worden crypto’s niet gegarandeerd door een overheidsinstantie. Daarom is investeren in hen een gok.

Investeren in cryptos is een geweldige manier om een hoog rendement te behalen. Maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn en uw investeringsgrootte klein te houden. U moet een groot deel van uw portefeuille niet toewijzen aan cryptos, omdat dit uw andere financiële doelen kan schaden.

Comments are Closed